به علت تعویض اقلام بعد از فروش و انتقال سند؛ در صورت شکایت موفق خواهیم بود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵۵ #83193212

با سلام.
ما یه خونه برای خرید قرارداد بستیم روز اول که خونه رو نشون دادن و یر اساس اون هم قیمت خونه مشخص شد گاز و هود و فر توکار تو خونه بود. فروشنده به دلیل مشکلات چندین بار زمان تحویل رو عقب انذاخت ولی علیرغم قید در قرارداد که به ازای هر روز دیرکرد باید مبلغی رو به خریدار بدهد ولی این اتفاق نیفتاد. بعد از سند باز به دلیل مشکلات ایشون بیست روز فرصت خواستن که بتونند خونه رو خالی کنند ( تاخیر یک ماهه و نیم ). بغد از سند یک دست نوشته بین خوذمون نوشتیم که تو این مدت ایشون مستاجر ما هستند تو این نوشته هم اقلام ذکر نشده. موقع تحویل متوجه شدیم که اجاق گاز و هود تعویض و فر رو هم باز کردن. توی قرارداد فروش این اقلام و برند آنها ذکر نشده بود به دلیل تو کار یودن که خب قاعدتا جزیی از هونه است. الان خود طرف اذعان دارخ این کار رو کرده ما هم از قبل فیلم م و عکس از خونه داریم که این لقلام توش مشخص هستن. با توجه به کمبود وقتمون خونه رو تحویل گرفتیم ولی میخوام بدونم آیا با این اسناد در صورت شکایت موفق خواهیم بود؟ روالش طولانیه یا نه؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چون این اقلام در قرارداد و اجاره نامه ذکر نشده است اثبات آن دشوار خواهد بود .مگر اینکه فروشنده در دادگاه به این موضوع اقرار کند (که بعید به نظر می‌رسد)

با سلام
اولا اسناد و مدارک و ادله شما محکم و قاطع و حتی کافی به نظر نمی رسد
ثانیا با توجه به اقلامی که نام بردید، شاید در مجموع به دردسر و اتلاف وقت جهت اقدام قضایی نیارزد