با توجه به اتمام تاریخ قرارداد، در صورت ثبت اظهار نامه میتوانیم اقدام کنیم یا دست موجر بالاست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۰ #83186252

سلام وقت شما بخیر
ببخشید در بهمن ۹۷ خانه ای اجاره کردیم با ودیعه مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان، و در بهمن۹۸ با توجه به اتمام قرارداد تمایل به تخلیه داشتیم که با توافق و به پیشنهاد موجر با ماهی ۱ میلون تومان اجاره و همان مبلغ ودیعه تا پایان اردیبهشت به صورت تلفنی به توافق رسیدیم،که قرار شد ماهیانه ۱ میلیون تومان از مبلغ ودیعه کسر گردد. اما بالاجبار بدلیل عدم تامین ودیعه باز هم تا پایان خرداد مجبور به ماندن شدیم، موجر قصد اجاره مجدد دارد اما مبلغ ودیعه جدید را بالا گذاشته و خانه اجاره نمیرود که ودیعه ما را پس دهد و از موضع خود کوتاه نمی آید.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ارسال اظهارنامه برای موجر مانع مطالبه اجرت المثل وی از شما نشده و تنها با تخلیه مورد اجاره و تحویل کلید آن به شورای حل اختلاف از طریق تامین دلیل ، موضوع اجرت المثل ایام مازاد بر قرارداد از شما ساقط خواهد شد . بدیهی است که شورای حل اختلاف تا زمانیکه ودیعه را از موجر دریافت نکند مورد اجاره را به وی تحویل نخواهد داد .

با سلام
با اتمام قرارداد اجاره ، شما میتوانید با ارسال اظهارنامه برای موجر ایشان را ملزم به پرداخت ودیعه نمایید و قید نمایید تا در صورت عدم عودت ودیعه در وقت مقرر ، بایستی خسارتی بصورت ماهانه یا روزانه برای شما پرداخت نماید .
و در صورت عدم همکاری میتوانید از طریق دادگاه ایشان را ملزم به استرداد ودیعه نمایید .