بعضی شبها ساعت ۲ شب آرامش مارو بهم میریزد؛ چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۷ #83182765

سلام و خسته نباشید،
بنده ساکن آپارتمان با پارکینگ مزاحم هستم و ماشین بنده نزدیک درب ورودی و ماشین همسایه پشت ماشین من هست، من چون رفت وآمد زیاد ندارم و در هفته همش دو روز ماشین بر میدارم با همسایه که ماشینش پشت ماشین بنده هست و هر روز ساعت ۷ صبح میره و شب ساعت ۱۰ میاد خونه سر پارکینگ مشکل داریم ایشون حاضر نیست جای پارکینگ رو عوض کنه تا من هر روز صبح که همسرم میره سرکار مجبور بشم برم ماشین جابجا کنم، حتی بعضی شبها ساعت ۲ شب میاد زنگ خونه میزنه و آرامش مارو بهم میریزه به هیچ عنوانم هماهنگ نمیکنه در ضمن ایشون مستاجر هستن یه مدت همین روال بوده یعنی جای پارکینگهامون عوض کرده بودیم تا بی دردسر باشیم مزاحم هم نباشیم تا اینکه سقف خونمون آب میکرد حتی سقف خونه خراب شده و ایشون طبقه بالای ما هستن وقتی بهشون موضوع رو گفتیم بهشون بر خورده و گفته میخواد لج کنه موضوع رو با صاحبخونش مطرح کردیم گفته خونه رو دادم مستاجر دیگه بین خودتون حل کنین، میخواستم بدونم آیا راه حلی هست یا باید تحمل کرد؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
در خصوص اب دادن سقف =>ابتدا دادخواست تامین دلیل مطرح کنید .بعد با استناد به تامین دلیل و گزارش صادره دادخواست مطالبه خسارت مطرح کنید .
در خصوص پارکینگ مزاحم=>متاسفانه اصولا این مشکلات وجود دارد.ولی ایشان حق ندارد ساعت دو شب مزاحم شما شود

سلام.مشکلات پارکینگ مزاحم را باید تحمل کنید یا قید پارکینگ را بزنید و اینکه بابت اب دادن سقف نیز باید تامین دلیل کنید و سپس دادخواست مطالبه خسارت بدهید.