بابت جرم سقط جنین و توهین و اهانت را باید ابتدا برای شکایت چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۳۹ #83063946

سلام وقتتون بخیر همسر از ازدواج به ۶ سال میگذرد همسر بنده ۴ سال پیش سقط جنین انجام داده و در ان زمان به بنده بیماری بدون ارتباط بیان شد و برگه آزمایش در رایانه بنده نشان میدهد که یکماه و نیمه جنین سال تایید شده و بنده با توجه به عدم تمکین ایشان و مسایلی مانند خشونت رفتاری خواب زیاد و نگهداری زیاد حیوانات و بدون انجام وظایف زناشویی و... با توجه به موارد ذکر شده گزارشاتی بدون اطلاع ایشان خروج از منزل هم دارم و در مواردی درگیری در خیابان و توهین به افراد هم داشتند بنده دچار بیماری زخم گوارشی شدم از تغزیه نامناسب و استرس در زندگی با ایشان که واقعا زودتر قصد طلاق و بازیابی حال عادیم و برادرانه شرایط این رفتار قابل تحمل نیست ممنون میشم بفرمایید باید چه مراحلی را طی کنم تا ایشان به سزای اعمال خود پی ببرد و مجازات شوند.بنده هیج چیز کم نزاشتم و کوچترین خطایی از بنده سر نزده و به اعمال خود ایمان دارم و در حضور دادگاه هم خود و آشنایان همکارا و همسایگان شهادت درستی اعمال بنده را میتوانند تایید کنند.ممنون میشم کمکم کنید

مشاوره حقوقی سقط جنین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با مراجعه به دفتر خدمات قضایی میتونید طرح شکایت کنید

با داشتن دلایل کافی با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی می توانید شکایت خود را طرح نمایید

بابت تمکین به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و اظهارنامه ای مبنی بر دعوت زوجه به تمکین ارسال و مهلت ۴۸ ساعت برای بازگشت تعیین کنید سپس در صورت عدم بازگشت دادخواست الزام به تمکین تقدیم کنید.
در صورت صدور حکم عدم تمکین می توانید طبق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید
بابت جرائم مزبور به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و علیه ایشان اقامه دعوا کنید

سلام
پیشنهاد میکنم مساوره تلفنی با بنده رزرو نمایید در خدمتم جهت توضیحات بیشتر که در غالب نوشتاری نمیگنجد