اگه در این مرحله دادگاه تجدید نظر حکم را تایید کند دوباره فرصت برای اعتراض هست یا خیر؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۲ #83041864

سلام وقت بخیر،
از بنده به اتهام سرقت موبایل شکایت شده چون سیم کارتم روی گوشی شاکی ردیابی شده، دادگاه ۹۱روز حبس تعزیری و ۲۰ ضربه شلاق تعزیری بابت تحصیل مال مسروقه برام بریده، اعتراضی که کردم رد شده چون گفته بودم فقط تست کردم ولی نخریدم و الان در مرحله تجدیدنظر هستم،ادامه روند رسیدگی چطور خواهد بود؟ اگه در این مرحله دادگاه تجدید نظر حکم را تایید کند دوباره فرصت برای اعتراض هست یا خیر؟ در چه مرحله‌ای میتوان تقاضای جزای نقدی بجای حبس و شلاق تعزیری کرد؟

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اصولا رای صادره از دادگاه تجدید نظر قطعی است .
اما در موارد خاص میتوان برای اعاده دادرسی طبق قانون اقدام کرد .

در صورت صدور رای دادگاه تجدید نظر رای قطعی است و فقط در مواردی که به موجب قانون برای اعاده دادرسی پیش بینی شده می توان اعتراض نمود.تبدیل جزای نقدی بستگی به نظر قاضی دارد.