یکی از وراث مالیات بر ارثش را پرداخت نمیکند و یکی دیگه از وراث بر تقسیم و فروش رضایت نمیدهد چیکار باید کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۱ #83033380

با سلام.
۵ سال است که پدرمون فوت کرده. یکی از وراث مالیات بر ارثش را پرداخت نمیکند و یکی دیگه از وراث بر تقسیم ارث و فروش املاک اعم از ملکیت و سرقفلی رضایت نمیدهد چیکار باید کرد؟ ممنون.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دادخواست تقسیم ترکه را مطرح کنید که زمان برمیباشد

میبایست دادخواست تقسیم ترکه مطرح کنید

سلام
هرکس می تواند مالیات بر ارث نسبت به سهم خود را پرداخت کند و اگر می‌خواهد سهم خود را نقل و انتقال دهد اقدام نماید و عدم پرداخت مالیات سهم دیگران ارتباطی به او ندارد
و راجع به تقسیم ارث نیز چنانچه هر یک از ورثه ممانعت می نمایند شما می‌توانید با مراجعه به نزدیکترین دفتر خدمات الکترونیک قضایی محل سکونت خود علیه همه ورثه دادخواست تقسیم ترکه تقدیم نمایید تا به دادگاه ارسال و دادگاه با دعوت از طرفین و ارجاع موضوع به کارشناس رسیدگی و حکم مقتضی صادر خواهد نمود و به این وسیله مشکل شما مرتفع خواهد شد البته این امر زمان‌بر خواهد بود و اگر بتوانید ترجیحا با توافق مشکل خود را حل کنید سرعت بیشتری خواهد داشت

در صورت عدم رضایت کلیه وراث بر تقسیم ارث ناچار از درخواست تقسیم ترکه می باشید که باید از طریق مراجعه به یکی از دفاتر خدمات قضایی صورت گیرد .