مالیات بر ملک و استعلام شهرداری چقدر میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۱۳ #83010

با سلام وخسته نباشید.
سوالم اینه که من یک مغازه یک میلیارد و دویست میلیون تومانی خریدم ، و از نفری که سند به نامش هست با من ۵ مورد وکالت بلاعزل خورده پشت هم خورده تا به من رسیده.
حالا من برای قطعی سند به نام خودم اقدام کردم و دفتر خانه استعلام های لازم رو برای شهرداری و مالیات بهم داد تا جواب این نامه ها رو بیارم.
نامه استعلام شهرداری رو که قبلا تسویه کرده بودن رو گرفتم.
ولی برای اداره مالیات باید مالیات ۵ نفر انتقال رو من بدم؟
اگه من باید تمام این مالیات ها رو بدم مالیاتش حدودا چقدر میشه؟

مشاوره حقوقی فروش وکالتنامه ای ملک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه از نفرات قبلی نیز به صورت قولنامه منتقل شده باشد بله باید پرداخت شود. لذا میزان آنرا باید از اداره مالیات سوال نمائید.