طلب بدهی شاکی ازمشتکی عنه چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۳۵ #82982

باسلام وخسته نباشید.پدربنده باغی راخریده وبافردی شریک شده است.وسپس هم سهم خودهم سهم شریکش رابه کسی دیگرفروخته استِ.درصورتی که هنوزمبلغ خریدباغ رابه فروشنده ی اصلی پرداخت نکرده بود. من نیز فقط درطرح گردشگری این باغ باشریک پدرم شراکت نموده ام که درمحضرخانه مبلغ ان پرداخت شده است. اماالان شریک ماازمن نیز به عنوان مالکی که ملک رافروش مال غیرکرده است شکایت نموده است.وهمچنین مبالغی راکه به کارت من.برای پدرم واریزکرده است راازمن طلب میکند.اکنون ایاقاضی رای میدهدکه من فروشنده ملک نیستم وفقط درطرح شریکم وچون کارت من دست پدرم بوده به من.ربطی ندارد؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما میتوانید به قرارداد خود با پدرتان مبنی بر طرح گردشگری استناد کنید و فروش مال غیر به دلیل اینکه از طرف شما انجام نشده است لذا محکوم نخواهید شد.