آیا انتقال ملک طبق رای دادگاه میتواند سندیت در دادگاه ثالث باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۱ #82966512

با سلام، اینجانب یک قطعه زمین را از شخص x خریداری کردم که شخص x نیز از y خریداری که بعدا طی شکایت شخص y از فروشنده اول از دادگاه تجدید نظر حکم بر محکومیت فروشنده اول به تنظیم سند و انتقال سه دانگ پلاک ۲۰۴۴ محکومیت یافته بعدا طی حکم شخص y ملک را فروخته به شخص x و اونیز طبق حکم فروخته به من حال فروشنده اول، x ,y که نسبت فامیلی با هم دارند با تبانی مبنی بر اینکه در متن مبایعه نامه که سه دانگ پلاک ۲۰۴۴ به مساحت ۱۰۰۰ متر مربع بوده در صورتی که مساحت واقعی پلاک ۲ هکتار است و رای دادگاه اشتباه بوده و باید به ۱۰۰۰ متر مربع رای می داده، فروشنده اول علی رغم اینکه در دادگاه بدوی اقرار به فروش سه دانگ کرده بعدا با حکم تجدید نظر حکم قطعی یافته آیا انتقال ملک طبق رای دادگاه میتواند سندیت در دادگاه ثالث باشد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در این مورد خاص بایستی رای دادگاه و بیعنامه ها مورد بررسی قرار گیرد تا بتوان نتیجه را اعلام نمود .