آیا میتونه ثابت کنه چاقو دست یکی از پسران بوده است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۸ #82962333

سلام بزرگوار
روزتون بخیر
شب چهارشنبه سوری چند تا از همسایه ها تو کوچه آتیش روشن کردن برای شادی. همسایه روبرو با نیسان اومد و یک بیل از تو خونش برداشت و آتیش و زغالهارو به طرف پسر همسایه روبرویی پرتاپ کرد که آثارش روی لباس مانده. پسر همسایه با خواهش دید که با بیل میخواد کتک کاری کنه که درگیری فیزیکی ایجاد میشه و پسر همسایه جراحت با جسم سخت برمیداره خانمش میاد جدا کنه اونم میزنن و روسریش رو درمیارن. ۱۱ شب برادران این پسر که روحانی و طلبه هستند برای وساطت میرن درب خونشون که بعد از بازشدن درب دوباره اون اقا کج بیل برمیداره و حسابی کتک کاری می کنه. که در این درگیری صورت خودش آسیب میبینه و به جراحی میکشه و پلاتین کار میزارن گویا کمی استخوان شکسته. حالا این اقا ادعا کرده فیلم داره از طرفی چون دعوا در حیاط و کوچه اتفاق افتاده شکایت بروارد شدن همسایه بر عنف و سر سفره شام و با لباس راحت کرده و گفته با چوب و چماق و چاقو بوده در صورتی که بیل و کج بیل از جانب خودش بوده و شاهد صوری هم داره چون همسایگان کوچه اقوامش هستند و گفتن براش شهادت میدن.
سوال من این که آیا میتونه ثابت کنه چاقو دست یکی از پسران بوده؟ چون اصلا کسی هنگام ضرب و جرح نبوده و پسرانی که برای وساطت رفتن هم کتک خوردن و گفتن از ابتدا صورتش خونی بود و ممکنه کج بیل خودش خورده باشه یا جسم سخت توسط خودش.
اما شاهد فامیل قراره بیاره. چطور میتونه صورتش رو ثابت کنه ایا میتونه بندازه گردن پسران همسایه؟
و اینکه ممکنه به دروغ شاهد بگیره و اثبات کنه؟
و پسران و عروس این همسایه هرکدام جداگانه شکایت کردن که مورد افترا و ضرب و جرح قرار گرفتن و ۳ شاهد همسایه و ۲ شاهد تعمیر کار که در منزل کار میکردن دارن
آیا میتونن شروع به دعوای آقای نیسانی و پرتاپ زغال و ووارد نشدن به عنف همسایه و نداشتن چاقو رو ثابت کنن؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام این یک موضوع پیچیده است ،بهتر است از ابتدا همراه خودتان در تمام جلسات کلانتری و دادسرا وکیل دادگستری مجرب داشته باشید ، واما بعد اگر ادعای دفاع مشروع داشته باشید دفاع از پسرهمسایه شما باید بتوانید این موضوع را ثابت کنید و ثابت کنید شروع کننده نزاع اقای بیل بدست بوده ، امروز مجرمین حرفه ای یاد گرفته اند ،در مقابل شکایت دیگران ، خودزنی کرده و بجای دفاع از اتهام انتسابی بعنوان شاکی متقابل وارد شده ،و کشف جرم و اجرای عدالت ، را سخت تر کنند ، اگر صورت هسایه بیل بدست در شرایط نزاع زخمی نشده باشد ،پزشکی قانونی میتواند این مهم را تشخیص بدهد ، اگر شما شاهد دارید که زمان درگیری صورت ایشان سالم بوده است ،شهود خودتان را معرفی کنید ، در خصوص ورود بعنف نیز میتوانید با معرفی شهود ثابت کنید که برای صلح سازش به درب منزل انها رفته اید ،لازم به ذکر است اگر بتوانید از وضعیت کیفری اقای بیل بدست استعلام بگیرید شاید سوپیشینه داشته باشد و سوپیشینه کیفری روی نظر قاصی رسیدگی کننده تاثیر میگذارد ،همچنین اگر احتمال میدهید اقای بیل بدست اختلال روانی دارد تقاضا کنید قاضی اورا به پزشک قانونی معرفی کند ، مهمترین زمان وقت ادای شهادت است ،یک وکیل کیفری کار میتواند با طرح سوالهای فنی شهادت شاهد را به چالش بکشد