آیا در تفویض وکالت فوت موکل اول بر وکالت تاثیر دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۰,۴۷۷ #82951

با سلام واحترام ما زمینی داریم باغ که به صورت قولنامه ای خریده ایم و فروشنده باغ به ما وکالت بلا عزل داده حالا پدرم زمین را به اسم خواهرم از صورت وکالت نامه قبلی سند تفویض وکالت زده سوالم اینجاست که در تفویض وکالت موکل اول که فروشنده اول است و موکل پدرم و وکیل خواهرم است نوشته ایا با فوت موکل اول که فروشنده اولی است وکالت باطل میشود ؟ یا وکالت بین پدرم و خواهرم است و موکل اول تاثیری ندارد ؟ با تشکر از سایت خوبتون

مشاوره حقوقی وقف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در صورتیکه موکل فوت کنند وکیل چه به صورت مستقیم باشد و یا چه به صورت تفویض وکالت باشد وکالت باطل خواهد شد.