درخواست حضانت دائم دختر ۱۰ ساله چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۶ #82923345

از ازدواج موقت یک فرزند دختر دارم که الان ۱۰ سالشه تا امروز هم فقط با من زندگی کرده و خودش هم منو میخواد بابت تحصیل بچه بمشکلی خوردم مدرسه میگه یا باید برگه حضانت بیاری یا مدارک پدر و حضور پدر البته چون این آقا زمان پیش دبستان دخترم به مدرسه اون رفت و دعوا و کلنحار درست کرد دخترم نمیخواد که این آقا یعنی پدرش بدونه کدوم مدرسه میره بچه تمام وقت تن لرزه و استرس میگیره و میگه الان میاد آبرومو می‌بره من چجوری میتونم حضانت دخترم رو بگیرم ممنون میشم راهنماییم کنین

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
حضانت فرزند برای دختر ۹ و پسر ۱۵ سال می باشد که میتوانید بر مبنای آن و تمایل دختر برای زندگی باشما دادخواست حضانت را به دادگاه ارائه نمایید .

مطابقتی سلام
۱.قانونا دختر پس از رسیدن به سن بلوغ (۹ سال قمری) میتواند خودش انتخاب کند که میخواهد با کدام یک از والدین ( پدر یا مادر ) زندگی کند .
۲.بنابراین شما باید دادخواست صدور حکم حضانت از طریق خدمات قضایی مطرح کنید .
۳.در ضمن نفقه فرزندتان در هر صورت با پدر است و میتوانید دادخواست مطالبه نفقه فرزند نیز مطرح کنید
موفق باشید

مطابق قانون فرزند دختر با داشتن سن ۹ سال قمری( ۸ سال و ۱۰ ماه شمسی) میتواند انتخاب کند که نزد کدام یک از والدین خود زندگی کند . لذا میتوانید درخواست صدور حکم حضانت را از دادگاه بنمایید تا با اعلام فرزندتان ، حکم مربوطه صادر شود .