پولم رو از چه طریق پس بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۷ #82872167

سلام من حساب بانکی طرف رو توقیف کردم اما تا ضامن پیدا نکنم مطالبه طلبم از شورا حل اختلاف به اجرا احکام نمیره که بتونم از حساب طرفم دولت حقم رو برداشت کنه یا حکم جلب بگیرم، طرفم ابلاغیه ها رو که مربوط به شورا هست مشاهده نکرده! حالا من دختری هستم و هیچ کی ام ندارم ضامنم بشه دیگه نا امید شدم از قانون، شما میتونین کمکم کنین یا میتونم پولم از چه طریق پس بگیرم، کم آوردم دیگه؟؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متاسفانه برای اجرای رای غیابی می بایست ضامن با فیش بانکی یا پروانه کسب ارائه دهید.

با درود اجرای رای غیابی منوط به سپردن تضمین است

با سلام
چون خوانده دعوی ( محکوم علیه ) در جلسه رسیدگی حاضر نبوده رای غیابی صادر شده است و چون در آینده خوانده دعوی برای پرداخت یا عدم مدیون بودن به شما را اثبات و ادعایی نداشته باشد از خواهان ارایه فیش حقوقی یا پروانه کسب بعنوان ضمانت میخواهند در غیر آن ممکن نخواهد بود

سلام اجرای رای غیابی موکول به معرفی ضامن از سوی محکوم له است. با شعبه مذاکره کنید و در ازای تودیع سفته به میزان طلب تقاضای اجرای حکم نمایید