آیا ارث به وی تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۸۹ #82862664

سلام پدر خانوم من بچه که بود پدر مادرش فوت میکنن دوتا بچه بودن فامیلی هم نداشتن بعد دوتا خانواده سرپرستی اینارو قبول میکنن یعنی پدر خانوم من تو یه خانواده و خواهرش تو یه خانواده دیگه واسه هر کدومشونم اون خانواده هایی که سرپرشتیشو نو قبول کرده بودن شناسنامه به اسم خودشون میگیرن پدر خانوم منو نه مدرسه فرستادن نه چیزی فقط ازش کار کشیدن بعد ازدواجشم انداختنش بیرون و چیزی بهش ندادن میخواستم بدونم که پدر خانوم من با توجه به اینکه فرزند خونده اونا بود ازشون ارث میبره

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر ،فرزند خوانده ارث نمیگیرد و حقی نسبت به میراث ندارد

خیر سهم الارث تعلق نمی گیرد.

خیر . به فرزند خوانده سهم الارثی تعلق نگرفته و مستحق دریافت ارث نمی باشد .