در صورت عدم پرداخت توسط ضامن، سند را چه موقع به مزایده میگذارند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۸ #82846922

عرض ادب و ارادت

بنده شاکی پرونده کیفری هستم،عنوانش تحصیل مال از طریق نامشروع است،پرونده رفته اجرای احکام،از من شماره شبا گرفتن ولی متهم مبلغ رد مال رو واریز نکرده بود و به درخواست بنده به ضامن اخطار دادن و گفتن ۳۵روز مهلت میدن و بعد از ۳۵ روز برم دادگاه،حدودا ۲۵روز گذشته بود و به دادگاه مراجعه کردم و هنوز مبلغ رو واریز نکرده بودند.

سوالم از شما این هست که بعد از ۳۵روز اگر مبلغ رو واریز نکرده باشند، بازم مراحل دیگه ای هم هست که باید طی کنم که سندش رو بزارن مزایده؟

گفتن دادستان هم باید امضا کنه که بره برا مزایده،اگر امضا نکنه چی؟

تشکر

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر در مهلت مقرر ، ضامن نتواند متهم را معرفی کند به ضامن ابلاغ مبنی بر ضبط وثیقه ارسال می شود و نسبت به وثیقه تشریفات مزایده از قبیل کارشناسی و اگهی و جلسه مزایده برگزار می گردد . در صورتی که ابلاغ به ضامن به طور صحیح انجام شده باشد ، دادستان با انجام مزایده مخالفت نمی کند .