رابطه نامشروع زن متاهل با چندین پسرمجرد چقدر مجازات دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۹۱۸ #82828

سلام...من از برج 11سال95خونه پدرمم اومدم برای جدایی همسرم حتی یکبارم دنبالم نیومد منم سر انتقام و این حرفا با چندین نفر دوست شدم ک رابطه هم داشتیم.حالا یکی ازون ادما باشوهرم داره همکاری میکنه یعنی بعنوان شاهد اسمش تو پروندس و خودشم اقرارکرده بامن رابطه داشته..حالا شوهرم ازمن شگایت کرده قاضی هم حکم پرینت تماس هارو داده ولی تا الان منو دادگاه نخواسته...میخاستم بدونم میتونن پرینت تلگرامم بگیرن؟ چون بالاخره حرف از رابطه تو پیام هابوده. میخاستم بدونم چی میشه حکمم بعد با یک نفر یا چندنفربودن حکمش فرق داره؟لطفا بی زحمت با توضیح و جزئئات جواب بدید

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر پرینت پیامک های تلگرام گرفته نخواهد شد و در صورتیکه دلایل محکمه پسند نباشد قرار منع تعقیب صادر خواهد شد.