نمیتونه بره شکایت کنه از من که برای شرکت من کار کرده حق و حقوقشو نگرفته؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۴۱ #82818598

سلام
شخصی از شرکت من نامه ای با مهر و سربرگ شرکت با عنوان گواهی سابقه کار گرفته و در متن اون نامه نوشته که اینجانب ۵ سال با حقوق برای این شرکت کار کردم در پروژه های .... و شرکت از نامبرده راضی هست در صورتی که شرکت من تا حالا هیچ پروژه ای نگرفته و اساس نامش هم مربوط به تخصص و کارهای ایشون نیست و پروژه هایی رو هم اشاره کردن در این نامه مربوط به شرکت های دیگه هست، ضمنا ایشون این سابقه کار رو برای سفارت کانادا خواستن زیر نامه هم نوشتیم این گواهی فقط برای سفارت کانادا هست و اعتیار قانونی دیگه ای نداره و همینطور یک نامه هم از ایشون امضا اور انگشت گرفتم ‌که تمام حقوق فث قانونی خودش رو از من گرفته

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می تونید با ادله کافی شکایت کنید

متاسفانه آخرین بندی را که اضافه کردین مبنی بر دریافت حقوق بایداثبات نمایید نحوه پرداخت اگر نتوانید قابل مطالبه هستش

با درود
می‌تواند طرح دعوا نماید، لیکن در قالب دفاع میتوانید به صوری بودن استناد و شهودی اگر باشد حاضر کنید.
از یک وکیل متخصص نیز می‌توانید در امر دفاع بهره گیرید.

سلام و درود
افراد در شکایت یا عدم شکایت آزاد هستند
لکن
در صورت شکایت شما میتوانید با ادله خود منکر آن شوید
موفق و موید باشید