امکان شکایت و مطالبه مبالغ پرداختی به قرعه‌کشی

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۱ #82814722

سلام، من از آخر سال ۹۹ در قرعه‌کشی شرکت کردم، اما بعد از ۲سال شرایط اقتصادی من خیلی بد شد و نتوانستم ھفته‌ای ۷۰۰ ھزار تومان ب قرعه‌کشی پرداخت کنم و به خودشون هم اطلاع دادم. اما الان قرعه‌کشی تمام شدہ، اما ھنوز ھمون مقدار پولی که طی این ۲ سال دادم رو به من نمی‌دن، آیا می‌تونم شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خطاب به مسئول صندوق اظهارنامه ارسال کنید، در صورت عدم پرداخت وجوه، دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه به طرفیت وی مطرح نمایید.

سلام ابتدا با ارسال اظهارنامه مراتب را اخطار نموده و سپس با استفاده از مدارک واریز دادخواست مطالبه وجه را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت و تقدیم دادگاه کنید

سلام و عرض ادب
درصورتیکه ما به ازای ریالی مبالغ پرداختی را در قالب وام دریافت نکرده باشید؛ میتوانید ابتدائا برای ایشان اظهارنامه رسمی ارسال و طی آن، استرداد وجه را درخواست کنید و درصورت عدم اقدام بر استرداد وجه؛ با ارائه اسناد واریزی هفتگی در وجه مسئول صندوق، دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه از تاریخ اظهارنامه لغایت اجرای حکم به طرفیت ایشان تنظیم و تقدیم نمایید.

سلام شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.

با سلام
بله می توانید ابتدا اظهارنامه بدهید و بعد درصورت عدم‌ پرداخت دادخواست مطالبه وجه بدهید

میتوانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.