پدرم قبل از فوت به دلیل تصادف از ناحیه لگن دستها و کاسه سر آسیب دیده بود که متاسفانه به علت وخامت جراحات فوت شد؛ ترتیب شکایت به چه نحوی باید باشد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۶۸ #82810259

سلام پدرم در سانحه تصادفی در ماه گذشته فوت کرد مقصر حادثه نیز (راننده خودرو مقابل) فوت شده دادگاه میگوید چون مقصر فوت شده باید برابر مقررات جدید از بازماندگان حادثه شکایت حقوقی داشته باشیم ضمنا پدرم قبل از فوت به دلیل تصادف از ناحیه لگن دستها و کاسه سر آسیب دیده بود که متاسفانه به علت وخامت جراحات فوت شد لطفا راهنمایی کنید ترتیب شکایت به چه نحوی باید باشد

مشاوره حقوقی تصادفات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
می توانید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی علیه وارث متوفی طرح دعوی کنید.

سلام طبق ماده ۱۰۵ فوت اصحاب دعوا پرونده توقیف دادرسی اعلام لذا وارثین میتواند نسبت به دعوا اقدام و پیگیری نمایید موفق باشید

علیه وراث در دفتر خدمات الکترونیک قضایی طرح دعوی نمایید

درود بر شما، بایستی علیه وراث آن مرحوم اقامه طرح دعوی نمایید.

با سلام و ادب
علیه وراث طرف مقابل در خدمات قضایی شکایت مطرح نمایید.

با مراجعه به خدمات قضایی از وراث راننده مقصر می توانید مطالبه دیه نمایید

با سلام. ابتدائا نسبت به دریافت گواهی حصر وراثت راننده مقصر حادثه اقدام کنید و سپس با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی نسبت به ثبت دادخواست مطالبه دیه قتل غیر عمد و جراحات وارده مبادرت نمایید.