شروع خسارت تادیه با رای هیات حل اختلاف اداره کار می باشد یا با صدور اجرائیه دادگاه؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۹۴ #82807139

پرداخت حق السعی کارگر استخدامی با رای هیات اداره کار پرداخت نگردیده است و دادگاه نیز اجرائیه آنرا ابلاغ کرده است شروع محاسبه خسارت تادیه از چه زمانی شروع می شود؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با آرزوی موفقیت،
به ارای صادره از اداره کار خسارت تاخیر در تادیه تعلق نمیگیرد .
و باید دادخواست مستقلی برای تحقق خسارت در تاخیر را طرح بفرمایید.
موفق باشید.

به آرا اداره کار خسارت تاخیر شامل نمی شود

شما باید قبلا مطالبه میکردین تا درصورت عدم پرداخت تاخیر تادیه شامل میشد

باید از طریق دفاتر خدمات قضائی دادخواست (مطالبه خسارت تاخیر تادیه از تاریخ ابلاغ حکم اداره کار لغایت زمان پرداخت محکوم به) را تقدیم کنید .

به آرا اداره کار خسارت تاخیرشامل نمیشود

درود
برای تاخیر تادیه باید دادخواست مستقل بدهید.

رای صادره از اداره کار مشمول خسارت تاخیر در تادیه نمی شود