آیا میتونه با این مکالمه من رو به زندان بندازه یا ممنوع الخروجم بکنه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۶ #82774820

با عرض سلام و خسته نباشید.
دیشب پدرم با یکی که ازش طلب داره حرفش شد و اون شروع کرد به فحش ناموسی و تهدید خانواده ما هر د طرف به هم فحش دادن... اما ما مکالمه اش رو ضبط نکردیم. بعد از اون، من عصبانی شدم و به طرف زنگ زدم ایندفعه من به اون فحش خانوادگی و ناموسی دادم اما دقیق یادم نمیاد تهدید کرده باشمش مخصوصا به قتل به هیچ وجه نکردم...اما طرف برگشت و گفت صدا تو ضیط کردم میرم شکایت میکنم ازت :// و میون مکالمه ام زود زود میگفت دارم صدا تو ضبط میکنم ها منم گفتم خب بکن...حالا میخوام ببینم میتونه کاری بکنه یا جرمش چقدره؟ در حالی که اون به ما بدهکاره و قبلا هم تو دادگاه اثبات شده و قاضی حکم رو به نفع ما داده...
آیا میتونه با این مکالمه من رو به زندان بندازه یا ممنوع الخروجم بکنه؟ سیم کارت به نام خودمه. آیا میتونم بگم صدای من نیست؟ با تشکر
(۲۲ سالمه)

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
درصورت محکومیت مجازات شما فقط به شلاق و جزا نقدی است
و طرف مقابل باید آن را اثبات کند

سلام و درود
امکان اثبات جرم بر علیه شما وجود دارد، البته از همان مکالمه ضبط شده و اینکه ابتدا به ساکن شروع به فحاشی میکنید و از الفاظی که رد و بدل شده است میتوانید اثبات کنید که دلیل فحاشی شما پاسخ به الفاظ رکیک شاکی بوده است، لذا خیلی پرونده ی مهمی نیست و جرم فحاشی معمولا با شلاق و جزای نقدی به پایان میرسد. مطالبه حقوقی خود را به جریان بیندازید و سعی کنید در تامین خواسته اموال طرف را توقیف کنید و تا زمانی که طرفتان درگیر پرونده کیفری است مورد حقوقی خود را به جایی برسانید.

با سلام
اولا طبق قانون ضبط صدای دیگران جرم و مجازات دارد .
دوما با شکایت ایشان علیه شما،شما حبس و ممنوع الخروجی نخواهید داشت و صرفا شلاق و جریمه نقدی دارد
سوما اثبات ادعای ایشان صرفا فقط با صدای ضبط شده فاقد اعتبار در محکمه میباشد .
جای نگرانی نیست .