در توهین و تخریب، اگر در جلسه شورا حاضر نشوم؛ چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۳ #82771307

سلام بنده آقا هستم.. دو هفته پیش با خواهر در بازار بودم.. سر جابجایی خودرو با خانم رانند دیگر درگیری لفظی پیدا کردم..کارمون
به فحاشی رسید..
و متاسفانه بنده.با لگد به صندوق عقب خودرو آن خانم ضربه ای وارد کردم که کمی قور شد...
حالا شورای حل اختلاف منو خواسته و رفتم..در جلسه اول هستیم هنوز...
اون خانم به واسطه پلاک خوودرو من بنده را پیدا کرده و منم به جلسه شوارا رفتم..
اما اون خانم میگفت که خودش هیچی فحاشی نکرده...
تکلیف من چیست..من اصلا شکایتی هم نکردم..
جرمم چیه اگر نروم به ادامه شوارا..لطفا رهنمایی می فرمایید

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتراست بروید وازخوددفاع کنید

با سلام و احترام
پرونده به شورای حل اختلاف فرستاده شده است جهت صلح و سازش
پیشنهاد می شود در جلسات حضور پیدا کنید تا در جلسه بتوانید رضایت طرف مقابل را اخذ کنید

با سلام. در این نوع شکایت ها ابتدا موضوع جهت صلح و سازش به شورای حل اختلاف ارجاع می‌شود. در صورتی که به سازش نرسید برای انجام تحقیقات مقدماتی پرونده به دادسرا ارجاع می‌شود. حتما در همه جلسات شرکت کنید تا حقوقی از شما ضایع نشود.

سلام و درود، ارجاع پرونده ی شکایت به شورای حل اختلاف جهت سازش و حل و فصل این ماجرا می باشد، بنابراین توصیه می گردد حضور پیدا کرده و سعی کنید تحت هدایت اعضای شورا ، با آرامش شاکی را به صلح راضی نمایید، موفق باشید.