آیا میتوانم به عنوان تحصیل مال از طریق نامشروع از ایشان شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳۱ #82724103

با سلام
بنده قرارداد سرمایه گذاری که با شخصی داشتم و به عنوان تضمین سرمایه از جانب بنده یک ملک بنام بنده مبایعه نامه شد اما متاسفانه به علت تخلف از جانب این شخص از ایشان به عنوان فروش مال غیر شکایت کردم و حکم به محکومیت ایشان شد، ایشان نسبت به دریافت سرمایه از اینجانب نزد قاضی اقرار کرده است اکنون علیه بنده شکایت کلاهبرداری کرده است و گفته بنده بزور از ایشان امضا گرفته ام
حال سوال اینجاست ایشان با پول بنده هیچگونه سرمایه گذاری برای سود دهی به بنده نکرده و هیچ سودی هم نداده، اما اکنون زیر اقرار خود می‌زند و درصدد پایمال کردن حق بنده است
یعنی در خصوص مدارک و قرار دادهایم یکبار به عنوان فروش مال غیر شکایت کرده ام و محکوم شده و الان هم به عنوان تحصیل مال از طریق نامشروع شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

انکار بعد از اقرار مسموع نیست

چون انکار بعد از اقرار مسموع نیست لذا در صورت اقرار در دادگاه ، شکایت ایشان پذیرفته نخواهد شد .

با توضیحات ارایه شده ،جواب منفی است

اگردردادگاه اقرار کرده انکار بعداز اقرارمسموع نیس ت به آن استناد نمایید

نظر له توضیحات کامل حضرتعالی شکایت ایشان به جای نخواهد رسید

با توضیحات جنابعالی شکایت ایشان بی اساس و راه به جایی نخواهد برد ............