اثبات مالکیت بر زمین مورد ارث که بایر بوده به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۹۹ #82659

زمینی از پدر بزرگ بر جای مانده بود که مشخصا وصیعت نشده بود که برای کدام یک از فرزندان است و ایشان در 37 سال پیش فوت کردن و زمین مورد نظر بدون رسیدگی وراث بصورت یک زمین بایر و خشک باقی ماند تا اینکه بنده و بررادرانم که نوه یکی از فرزندان ذکور هستیم این زمین را آباد کرده و چهار دیواری کرده و درخت کاری کرده ایم و اکنون که زمین آباد شده و قابل استفاده وراث دیگر مدعی شده اند آیا راه کار قانونی برای مالکیت بر این زمین وجود دارد چونکه هزینه زیادی برای آبد کردن و زحمات چند ساله ای کشیده شده است

مشاوره حقوقی حصروراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه مخارج ایجاد شده بدون رضایت وراث دیگر بوده باشد خیر ولی اگر با اطلاع آنها بوده باشد میتوانید هزینه ها را از ایشان مطالبه کنید و اصل بذر درختان نیز متعلق به صاحب بذر خواهد بود.