آیا می توان طوری رضایت داد که بشه پس گرفت؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۹ #82642560

یه شخصی به من فحاشی و توهین و تهدید کرده است. و متهم متواری است و جلب شده است و هنوز کیفرخواست صادر نشده است. آیا میتوانم طوری رضایت بدهم که در آینده بتوانم رضایتم را پس بگیرم؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوان ازشعبه رسیدگی کننده درخواست ترک تعقیب نمود.

رضایت باید منجز و قطعی باشد در اینصورت قابل رجوع نیست رضایت مشروط قابل پذیرش نیست

چه دلیلی به رضایت وپس گرفتن است میتوانید اجازه دهید دادگاه مراحل رسیدگی راطی کند وحکم غیابی صادرشود که این پروسه خود ممکن است مدت زیادی طول بکشد وپس از مراجعه یادستگیری متهم کماکان میتوانید یااجزای, حکم رابخواهید, یارضایت بدهید

با توجه به اینکه جرم مزبور از جرایم قابل گذشت است، تا قبل از قرار جلب به دادرسی و صدور کیفرخواست امکان ترک تعقیب وجود دارد.
در صورتی که به صورت مشروط بخواهید رضایت خود را اعلام کنید نیز امکان پذیر است که در حالت اخیر پرونده روند تحقیق و تعقیب و رسیدگی و حتی صدور حکم را نیز طی خواهد کرد، اما با توجه به قابل گذشت بودن جرم، حکم صادره تا زمان تحقق شرط یا معلق علیه اجرا نشده و محکوم علیه با اخذ تامین مناسب آزاد می گردد.
انتخاب یکی از این دو با شما است

تنها در صورت درخواست ترک تعقیب میتوانید تا یکسال تقاضای جریان یافتن شکایت را بنمایید .

سلام بله می توانیدتاقبل از صدور کیفر خواست، درخواست ترک تعقیب کنید تا دادستان قرار ترک تعقیب صادر کند تایکسال بعد نیز می توانید یکبار دیگرپرونده رابه جریان بیندازید و درخواست پیگیری نمایید