حق و حقوق زوجه در مقابل ازدواج موقت زوج چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۶۲ #82570281

با سلام
در صورت ازدواج موقت زوج، زوجه باید چه دادخواست و مطالبه ای داشته باشد؟
لطفا شرح دهید در صورت اینکه قصد استفاده از حق طلاق داشته باشد، چه حقوقی در قانون پیش بینی شده است؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر زوج بدون رضایت زوجه اقدام به ازدواج مجدد چه دائم چه موقت نماید مطابق شرایط ۱۲ گانه ضمن عقد زوجه حق طلاق دارد . ضمن اینکه زوجه هر زمان حق مطالبه مهریه و نفقه و اجرت المثل ایام زوجیت را دارد .

حق و حقوق زوجه درازدواج موقت ، مهریه و سایر حقوق مالی درصورت شرط ضمن عقد است

ظاهر این سوال از طرف همسر اول پرسیده شده است.
اگر در خصوص ازدواج مجدد زوج بدون اذن همسر اول شرط ضمن عقد نکاح در عقدنامه امضا شده باشد بر اساس این شرط در صورت ازدواج مجدد زوج اعم از دائم یا موقت همسر اول حق طلاق خواهد داشت

سلام همراه گرامی
اگر می خواهید ازدواج موقت بنمایید حتما وکالت در بزل مدت از همسرتان اخذ کنید دیگر در اینجا طلاق مطرح نیست بلکه شوهر می تواند مدتی که از ازدواج باقی مانده را به شما ببخشد و شما نیز می توانید این امر را ضمن عقد نامه وکالت بگیرید، حتما مهریه تعیین کنید، می توانید ضمن عقد هم بگویید بنویسند که شما مستحق نفقه نیز هستید. در غیر اینصوت نفقه به شما تعلق نمی گیرد

سلام

در مورد اینکه آیا ازدواج موقت زوج می تواند حق طلاق به زوجه دهد برداشت ها متفاوت است علی ایحال آنچه برای شما اساسی ست اثبات وقوع عقد موقت هست که معمولا جایی ثبت نمی شود و به همین دلیل اثبات آن مشکل و نتیجتا استفاده از حق طلاق مشکل تر خواهد بود چنانچه شما با دلایل قوی بتوانید ثابت کنید زوج مبادرت به ازدواج موقت کرده دادخواست طلاق بدهید.

با سلام
درازدواج موقت مدت شرط لازم واساسی ازدواج است وچون مدت تعیین گردیده است وتا قبل از انقضا اگر زوجه بخواهد از زوج جدا شود باید الزام زوج را به بذل مابقی مدت عقد منقطع را بخواهد مضافا اینکه در خصوص مسایل مالی همچون مهریه ودرصورت شرط ضمن عقد مبنی بر تعلق نفقه میتواند دادخواست مطالبه مسایل مالی را تقدیم نمایید