آیا قیم میتواند ملک را صلح عمری کند ؟

پرسیده شده
۴۰ پاسخ ۶۱۹ #82544168

سلام و ارادت
بطور مثال مردی محجور میباشد و زوجه .همسرش.قیم میباشد.ایا قیم میتواند در زمان زنده بودن حق انتفاع عمری و سکونت ملکی را از طرف محجور به تمام وراث در متن کتبی به توافق برساند ...ودر آن متن صحت عقل و سلامت محجور نوشته شده است .آیا میتوان از قیم بابت سو استفاده از محجور شکایت کرد.البته قیم هیچ تنفیذ را ثبت نکرده وبه دادسرا هیچ اطلاعی نداده..

مشاوره حقوقی خانواده
۴۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حسب توضیحات اگر بدون اذن و اطلاع از دادستانی بوده خلاف قانون و قابل شکایت و پیگیری است .

باسلام و درود باتوجه به توضیحات مذکور بدون اذن دادستان انجام گرفته و قابل شکایت و پیگیری می باشد.

درود بر شما
۱- در صورت نبود اجازه و تایید دادستان ، انتقال یادشده ممنوع است و صلح صورت گرفته قابل ابطال .
۲- قیم متخلف برحسب مورد مسئول جبران خسارات و ضرر و زیان وارد شده به محجور و یا پیگرد از طریق شکایت خیانت در امانت است.

بادرود /با مواردی که ذکر کردید اجازه دادستان نیاز بوده وایشان نباید بدون مجوز انجام میدادن

با سلام
قیم حق دخل و تصرف در اموال محجور را نخواهد داشت مگر بعضا با اذن دادستان و برای حفظ منافع
در صورت خیانت و سوءاستفاده قابل پیگیری است

سلام و ارادت
خیر نمی تواند بدون اجازه دادستان چنین کاری نماید و میتوانید نسبت به آن اقدام و پیگیری نمایید . ضمن اینکه چنین صلحی اعتبار ندارد .

سلام
قیم در خصوص فروش صلح یا هبه اموال منقول و غیرمنقول بدون اذن دادستان نمی تواند اقدام نماید