تا چند وقت میتونم اجرای حکم رو نگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۰۶ #82537987

سلام خسته نباشین...من خانمی هستم که از دست شوهرم بخاطر ضرب جرح شکایت کردم و حکم قطعی آمده و پرونده در شعبه اجرای کیفری هست الان..تا چنوقت میتونم اجرای حکم رو نگیرم چون که میخوام یه فرصته یکی دو ماهه بهش بدم ببینم اگه رفتارش درست بشه رضایت بدم اگر نه که اقدام کنم.. ممنون میشم اگر جواب بدید

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود میتوانید اقدامی نکنید

زمانی اجرا می شود که شما قبول کنید

با سلام
تا زمانی که شما اقدام به اجرا ننمایید دادگاه هیچ اقدامی در این زمینه نخواهد کرد .

سلام
زمانی اجرا می شود که شما قبول کنید

با سلام وقت شما بخیر
درخواست صدور اجراییه نمایید تا زمانی که خود شما درخواست صدور اجراییه را نداشته باشید حکم به مرحله صدور اجراییه نخواهد رفت.
حکم جلب را که تهدیدی برای انجام تعهد و الزام به تغییر و اصلاح رفتار از جانب همسرتان است را بگیرید.تعهد از ایشان بگیرید
صورتجلسه نمایید و در خواست کنید که فعلا حکم اجرا نشود اما پرونده مفتوح بماند زمان دقیق و مهلت را از شعبه پرونده مطروحه خود جویا شوید.
در صورت تکرار رفتار همسرتان با تنظیم لایحه درخواست اجرای حکم را به شعبه اجرای احکام تقدیم کنید.
موفق باشید

می توانید با لایحه ای ،درخواست خود را به اجرای احکام کیفری اعلام نمایید.