رفع اتهام کلاهبردای اینترنتی چگونه است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۲۶ #82510755

سلام وقت بخیر
خدمت وکلای عزیز
سال ۹۸با ip خط من از شخصی توی شهرستان اردبیل مبلغ ۶ میلیون تومان کلاه برداری شده
و از حساب ایشون از ساعت ۲۰:۳۰ دقیقه تا ۵:۱۵ دقیقه به پنچ حساب مختلف جا به جا شده
هیچ مبلغی به حساب بنده واریز نشده بنده متهم به کلاهبرداری اینترنتی شناخته شدم
با خط دو نفر دیگه هم از حساب ایشون برداشت شده یکی ۲میلیون تومان
و دیگری ۲/۲۰۰ تومان

دادگاه اردبیل برای رسیدگی رفتم
خواستم ببینن به حساب چه اشخاصی رفته
ولی قاضی متاسفانه پا فشاری بر این داشتن که من اتهام را گردن بگیرم .

نمیدونم که باید چیکار انجام بدم
عاجزانه درخواست دارم راهنماییم کنید
حتی نمیدانم چه لایحه ای باید برای دفاع از خودم به دادگاه ارائه بدم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام - با ارائه مدارک و مستندات (در صورت وجود) نزد پلیس فتا شکایت کنید.

موضوع را ابتدا با پلیس فتا در میان بگذارید در صورتی که اثبات شود آی دی شما هک شده باشد رفع اتهام صورت خواهد گرفت

با سلام. لاگ آیپی که به سیستم شما وارد شده است را گرفته و به مرکز پلیس فتای استان خود جهت شکایت مراجعه نمائید.در صورت عدم دسترسی به کد آی پی مورد نظر، یافتن این کد توسط پلیس فتا قابل پیگیری و دستیابی است.

درود بر شما، می‌توانید از طریق شکایت و ارجاع به پلیس فتا، این مساله را پیگیری نمایید، یقینا پلیس فتا منشا و شخص سواستفاده کننده از ip شما را خواهد یافت.

درود بر شما
از فردی که ا آی پی شما را هک و اقدام به کلاهبرداری اینترنای نموده شکایت نمایید .

با سلام
علیه فرد سوءاستفاده کننده از IP خود طرح شکایت نمایید .
همچنین موضوع را از طریق پلیس فتا نیز پیگیری کنید .

با سلام و ادب
از طریق پلیس فتا پیگیری کنید.قطعا پلیس فتا در یافتن شخص سو استفاده کننده به شما کمک خواهد کرد