آیا طبق قانون مقصر بنده هستم یا همسایه که تابلویی هم نداشته است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۵۶ #82506053

با سلام و خسته نباشید بنده شب وقتی وارد کوچه شدم همسایه شن و ماسه رو طوری روی زمین ریخته بود که قابل تشخیص نبود مثل اینکه کلا اسفالت هست ماشینم یهویی روی شن رفت واز کنترولم خارج شد و به دیوار همسایه دیگری زدم ایا مقصر بنده هستم یا همسایه که تابلویی هم نداشته

مشاوره حقوقی تصادفات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

همسایه شما باید بانصب علایم هشدار اقدام مینمود

بنظر من شما نسبت به جلوی خود بی توجهی کردید هرچند ایشان نیز می بایست تابلو خطر نصب می کرد
لذا خودشما بدلیل عدم رعایت به جلو مقصر هستید

با سلام و ادب
اگر تنها راه عبور شما محلی است که شن و ماسه ریخته شده بود.مقصر همسایه ای ست که سد معبر ایجاد کرده که بدون رعایت نکات ایمنی بوده.میتونین در صورتی که توافق نکنند .علیه ایشون دادخواست ارائه بدین.

با توجه به اینکه همسایه رعایت نکات ایمنی را نکرده است مقصر است و قاعده سبب از مباشر اقوی می باشد در اینجا حاکم است

درود بر شما، با توجه به اینکه اقدام ایشان ممکن است بنا به شرایطی سد معبر باشد، چنانچه به دلیل عدم رعایت مسائل ایمنی توسط ایشان این خسارت وارد شود، ایشان مسؤل خواهند بود.

سلام. اگر شن و ماسه در محل عبور مرور خودرو ریخته شده و مانعی که ایجاد شده بدون علایم هشداردهنده در اطراف آن بوده ،اون شخص ضامن پرداخت خسارت خواهد بود.

درود
به نظر من شخصی که مانع ایجاد کرده به شرط اینکه شما امکان عبور از جای دیگر را نداشته باشید و گرنه شما مقصر هستید.