توافق بر ابطال سفته‌ای حامل متعلق به دیگری توسط دو فرد دیگر

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۶ #82481626

سلام، من و پسرم از یک نفر چند تا سفته وجه حامل داشتیم. حالا پسرم یک توافقی با طرف کرده و در توافق نوشتن هر سفته‌ای که از طرف پسرم یا برادرش یا(پدرش یعنی من) ارائه شود باطل است، یعنی بدون هماهنگی راجع به سفته من هم تصمیم گیری کردن، چون گفتن وجه حامله و قابل پخش شدنه ما همه رو می‌خواهیم بزنیم که دیگه هیچکسی شاکی نشه! مگه میشه یکی حق یکی دیگه رو با توافق باطل کنه و بگن اگر شکایت کردی ما می‌گیم از پسرت سفته رو گرفتی؟ الان طرف و پسرم میتونن سفته‌ای که برای من هست رو در صورت شکایت به دادگاه بگن طبق توافق باطله؟
در ضمن هیچ شماره سفته‌ای هم در توافقشون ننوشتن، این به چه صورت قابل دفاعه؟ ممنون.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام توافق ایشان نسبت به سفته متعلق به شما غیرنافذ است.

با سلام
چنین توافقی بین ایشان نسبت به شما موثر نخواهد بود .

سلام چنین تعهد کلی با عبارت هر سفته ای مجهول است و تایید شما را هم ندارد فلذا در بدبینانه ترین حالت نسبت به شما اثری ندارد

سفته های متعلق به شما معتبر است چون شما امضا ننموده آید.

با سلام
چون شما یکی از طرفین توافق راجع به ابطال سفته ها نبوده اید سفته های متعلق به شما همچنان معتبر و قابل مطالبه می باشد.

با سلام
نسبت به سفته هایی که به نام خودتان است همچنان می توانید اقدام کنید و نسبت به سفته های شما نمی توانند تصمیم بگیرند.

سلام در خصوص سفته متعلق به شما نمی‌توانند تصمیم گیری نمایند لذا همچنان سفته معتبر است