آیا ایشون میتونه همه چی رو انکار کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۳ #82451548

سلام وقت بخیر. من چند سال پیش یه زمین مسکونی فروختم به یه اشنا که تو کار خرید و فروش زمین بود و چون اشنا بود هیچ امضا انگشتی سند و قولنامه دستی از هم نگرفتیم. بعد از چند روز باهام تماس گرفت زمین فروختم به فلانی که اونم از بستگان بود و چون اونا هم اشنا بودن هیچ امضا انگشتی از هم نگرفته بودن، برو مدارک زمین تحویلش بده و پرونده ثبت سند زمین تو بنیاد مسکن که بنامم بود واگذار کن بهش. منم رفتم همه مدارک تحویلش دادم بعد یکی دو سال همون طرف اول که زمین بهش فروختم اومد پیشم گفت من هنوز پول زمین که فروختم به اون اقا بهم ندادن یه سند دستی بیا بنویسیم امضا انگشت کن تا مدرکی داشتع باشم پولم بتونم بگیرم و من هم انجام دادم و برا اثر انگشت هم با خودکاری روی انگشتم کشیدم و به برگه انگشت زدم. از اون طرف برا انتقال پرونده ثبت بنیاد مسکن گفت باید بری محضر قولنامه محضری به طرف دوم بدی تا پرونده انتقال بدیم بهش. من هم رفتیم محضر اینکار کردیم. الان اون نفر اول که من زمین بهش فروختم پا شده ادعا میکنه زمین مال خودمه نفروختم به اون طرف . و من فروش مال غیر کردم قولنامه و مدارک دادم به طرف دوم. هر چی میگم خودت زنگ زدی گفتی فروختم به اون اقا برو همچی واگذار کن بهش ولی زیر بار نمیره. ممنون میشم مشاوره بدین بهم ایا ایشون میتونه همچی رو انکار کنه و همچین ادعایی کنه . ایا مشکلی برا من پیش میاد خود نفر دوم هم میگع که زمین رو از اون خریده و ادعایی نداره که از من خریده. تشکر.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متاسفانه شما اصول و تشریفات حقوقی را رعایت نفرمودین. حال در دفاع از خود می بایست از برخی از گزینه های ادله اثبات دعوی، در صورت وجود همچون شهادت شهود استفاده نمائید.

سلام و درود، شما کاملا برخلاف اصول احتیاطی عمل نموده اید و مساله را پیچیده کرده اید، با این حال می توانید جهت دفاع و احقاق حق از گواهان و مطلعین استفاده نمایید؛ موفق باشید.