در وکالت نامه طلاق چی باید نوشته بشه که بعدا نتونن اقدام کنن برای گرفتن طلاق؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۸۴ #82443821

سلام از همسر میخواهیم به صورت توافقی جدا بشیم حق طلاق با من هستش همسرم گفته مهریه رو نمیخام فقط طلاق مو بده حالا من میترسم وکالت برای طلاق رو بدم بعداز طلاق بیان اقدام کنن برای گرفتن مهریه

مشاوره حقوقی طلاق
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و احترام
همزمان با اعطا حق طلاق به زوجه در دفتر اسناد رسمی، سند ابرا مهریه یا صلح مهریه تنظیم کنید.

همزمان با اعطا حق طلاق به زوجه در دفتر اسناد رسمی سند ابرا مهریه تنظیم کنید.

سلام زوجه در یکی از دفاتر اسناد رسمی حضور یافته و مراتب ابراء مهریه و یا صلح مهریه تنظیم شود در قبال آن حق طلاق به زوجه اعطا شود در صورتی که تمایلی به اعطای حق طلاق ندارید با سند صلح و اقرار مبنی بر ابراء مهریه می‌توانید دادخواست طلاق را مطرح نمایید

با سلام،
دقت کنید ایشان باید در دفتر خانه به موجب سند مهریه را ابرا نمایند،سپس وکالت در طلاق در مقابل بذل مهریه دهید.

سلام، در دفترخانه بنویسید که زوجه مهریه خود را ابراء نمود.

با سلام باید در سند جداگانه نسبت به مهریه تعیین تکلیف کنید.

با سلام ضمن گرفتن ابرا در مهریه وکالت در طلاق را هم ضمن بذل کل مهریه بدهید و کلیه موارد را از ایشان ساب و ساقط کنید