چه زمانی ممنوع الخروجی مرد برداشته خواهد شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۸۳ #82439

مرد بابت 100 سکه از مهریه از طریق ثبت ممنوع الخروج شده اما قبل از دریافت ابلاغ به خارج مهاجرت کرده است
1-آیا وکیلش می تواند روی اجراییه ی ثبت درخواست اعسار و تقسیط مهریه بدهد ؟! ...
2-تکلیف ممنوع الخروجی او چه می شود ؟
3-اگر اعسارش پذیرفته شود ، اما اقساط را به موقع نپردازد ، یا توجه به این که خارج هست و قابل دسترسی نیست ، حکم جلب هم نمی شود گرفت ، آیا ممنوع الخروجی او بجا می ماند ؟
4 - مردی که به خارج از ایران مهاجرت کرده ، اموالش را قبلتر که مشمول فرار از دین نشود به نام مادرش کرده است و آن خانه بدون سکنه رها شده و به همراه مادرش به خارج از کشور مهاجرت کرده ، در تمام دعاوی هم وکیل داشته ، آیا به صرف شهادت غیر واقعی چند دوست و آشنا ، معسر شناخته می شود ؟!!!

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانند دادخواست اعسار بدهند البته در صورتیکه اموالی از ایشان توقیف نشده باشد. به محض ورود ایشان به داخل پاسپورت ایشان ضبط خواهد شد.

ممنوع الخروجی ایشان باقی خواهد ماند تا اقساط مهریه تمام شود.