آیا مالیات بر ارث با گذشت زمان افزایش می یابد یا بر اساس زمان فوت متوفی تعیین میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۸۸ #82423299

و این که به چه عواملی مثل مساحت و ارزش بنا و... بستگی دارد؟

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتیکه ظرف ۶ماه تعیین شده اقدام نموده باشید مشکلی نیست

سلام ، شما واسه اقدام به تشکیل پرونده مالیاتی ۶ ماه از زمان فوت متوفی مهلت دارید ، بعد از تعیین میزان مالیات، ظرف یکماه باید مالیات پرداخت بشه وگرنه جریمه ۲/۵ درصدی برای هر ماه به مالیات مربوطه اضافه میشه

مالیات بر ارث ر اثر گذشت زمان اضافه نمی شود بلکه از تاریخ صدور برگه مالیاتی و نپرداختن آن به میزان ۲/۵ درصد مبلغ مالیات در هر ماه به عنوان جریمه اضافه خواهد شد

با سلام
اگر ظرف ۶ ماه تعیین شده اقدام نموده باشید مشکلی نخواهد بود .

درصورتیکه از زمان فوت شخص ۶ماه گذشته باشد واظهارنامه توسط ورثه ارائه نشود جریمه ایی بر مالیات افزوده خواهد شد

اظهارنامه مالیات بر ارث باید ظرف شش ماه از تاریخ فوت توسط ورثه تقدیم اداره مالیات شود . پس از آن برگ تشخیص صادر شده و ابلاغ میگردد . چنانچه ظرف یک ماه مالیات تعیین شده پرداخت نشود مشمول جریمه به میزان ماهیانه ۲/۵ درصد مبلغ مالیات خواهد شد .

اگر در زمان یکسال اقدام گردد شامل تخفیف و معافیت قانونی میگردد والا نه ....