با شخصی چند سال دوست بودم وی در صدد آبروریزی علیه من است چه طور می توانم از وی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۳۹ #82404602

سلام من دختری ۲۱ساله هستم که درسن ۱۶سالگی با پسری دوست بودم که بعد از گذر چند سال فهمیدم آبرومو همه جا برده و از طریق چندین نفر برادرم را علیه من شورانده و من در خانه دائما با او دعوا دارم و به من فحاشی میکند ,,همه را به من بد بین کرده و به من تهمت زده است این رابطه که ۵سال پیش بوده است تمام زندگی من را مختل کرده از شما کمک میخوام نمیدونم باید چیکارکنم که زندگیم روال عادی داشته باشد؟

مشاوره حقوقی افترا
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما میتوانید بابت تهدید وافترا با داشتن مدارک علیه ایشان شکایت کیفری کنید

میتوانید با عنوان افترا و نشر اکاذیب و توهین و هتک حیثیت از ایشان شکایت کیفری نمایید . ولی بایستی مدارک جمع آوری نمایید برای اثبات ادعا .

باسلام
با شاهد و اسناد و مدارک بابت توهین و آبروریزی شکایت کن

سلام
ایراد اتهام بدون دلیل و مدرک جرم است و می توانید شکایت کنید

باسلام ووقت بخیر
اگر این موارد همچنان درحال انجام هست و اگر شاهدی و اسناد و مدارکی دال بر پیامک و مواردی دیگر بابت توهین و آبروریزی دارید میتوانید شکایت کنید ولی درصورت عدم داشتن مدارک و اینکه برای ۵ سال بیش بوده قابل پیگیری نمی باشد