آیا کارفرما حین نوشتن قرارداد کار می تواند شناسنامه و سفته ۷۰ میلیون را دریافت کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۰ #82321736

این سوال مربوط به تنها قانون کار نیست و بقیه قوانین کشوری را در بر میگیرد که آیا کارفرما حین نوشتن قرارداد کار می تواند شناسنامه فردی که میخواهد طرف کار باشد و وثیقه سفته به اندازه مثلا ۷۰ میلیون را دریافت کند؟اگر می تواند چگونه می توان از سوئ استفاده کارفرما جلوگیری کرد؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
این امر جهت ضمانت حسن انجام کار انجام میگیرد لذا در این موارد بایستی هم شناسنامه و هم سفته ها (که بایستی در متن سفته ضمانتی بودن قید شود) با شماره در قرارداد قید و یک نسخه از قرارداد در دست شما باشد و اگر کارفرما با دادن یک برگ قرارداد به شما امتناع نمود یقین داشته باشید این قرارداد دارای مورد و در آینده برای شما دردسر ساز خواهد بود.