برای سند قطعی هیچ اقدامی نمیکنه چون سند به نام کسی دیگه هست، چه کار کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۹ #82302859

سلام بنده ۶ سال پیش در نمایشگاهی ماشین اقساطی خریدم و برگه قولنامه هم گرفتم و بعد از اتمام اقساط فقط به من وکالت تعویض پلاک دادن و برای سند قطعی هیچ اقدامی نمیکنه چون سند به نام کسی دیگه هست میگه برو پیش اون منم با کسی که سند اصلی به نامشه تماس گرفتم ولی انجام نمیده میگه من خیلی وقته فروختم الانم کاری انجام نمیدم خواهشا راهنمایی کنید ممنون میشم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، با دادخواستی به طرفیت فروشنده و صاحب سند، مبنی بر الزام به تنظیم سند رسمی علیه ایشان اقدام فرمایید.

درود بر شما
علیه مالک دعوای الزام به تنظیم سند مطرح کنیدالبته هردو نفر را طرف دعوا قرار دهید.

دادخواست الزام به تنظیم سندرسمی بده به فروشنده خود و کسیکه سند رسمی بنام وی است

علیه فروشنده و مالک دادخواست تنظیم الزام به تنظیم سند را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

درود
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت هر دو فروشنده مطرح کنید.

با سلام

شما باید نسبت به تقدیم دادخواست الزام به تنظیم سند خودرو اقدام نمایید.قبل از اقدام به طرح دادخواست حتما مشاوره حقوقی بگیرید.

بادرود
در جهت الزام به تنظیم سند رسمی، همه آنها(صاحب سند حتما) را طرف دعوا قرار دهید.