بیمه میگه بازدید سلامت ندارید ‌ماشین باید سالم اینجا باشه تا ما خسارت تصادف قبلی را بدیم، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۴ #82293749

سلام .ببخشید ماشین ما عید سال پیش تصادف کرد ار بیمه بدنه استفاده کردیم. دوباره برج شیش تصادف کرد.بعد چهار ماه از صافکاری ببریم پیش باطری ساز تا تکمیلش کنه نرسیده به باطری سازی ترمز نگرفت رفت تو جاده خود به نیسان جلوش داغون شد نیسانم چپ شد الان بیمه میگه بازدید سلامت ندارید ‌ماشین باید سالم اینجا باشه تا ما خسارت تصادف قبلی را بدیم او نیم که به نیسان خورد هیچی بیمه تعلق نمیگیره. خدا وگیلی به راهی بزارید جلو پام.

مشاوره حقوقی بیمه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق اظهارات شما امکانمدیر نیست

با سلام، ضمن درخواست تامین دلیل نسبت به اتذ نطریه کارشناس در خصوص تصادف و اسیب های وارده اقدام نمایید.
با بررسی تصاویر حودثه ابتدایی و حادثه دوم قابل تشخیص خواهد بود نا گفته نماند تکلیف به انجام تعمیر و انچام بازدید سلامت داشته اید

با سلام

متاسفانه امکان پذیر نمیباشد

مگر اینکه مشاوران بیمه ای راهکار بیمه ای دیگری در اختیار شما قرار دهند

مطابق رویه معمول بیمه ها پس از بازدید اول و تایید ورود خسارت اقدام به تنظیم گزارش کرده و پس از تعمیر خودرو و در بازدید دوم صورتجلسه سلامت را تنظیم و مراتب تکمیل تعمیر خودرو را تایید نموده و خسارت را پرداخت خواهند نمود . در مورد شما از آنجا که صورتجلسه بازدید سلامت تنظیم نشده ، مراتب تصادف دوم مورد پذیرش قرار نگرفته و تنها راه حل مشکلتان این است که خودرو را تعمیر نموده و صورتجلسه سلامت را دریافت نمایید .

البته که قوانین بیمه هستش و حق با بیمه است چون هنوز خسارت قبلی تعیین تکلیف نشده و خودرو بازدید نشده البته شما میتونید از کارشناسان بیمه در نمایندگی های خسارت دهی مشاوره بگیرید .