آیا میتونم از ایشان خسارتم را بگیرم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۷۵ #82280820

باعرض ادب و احترام. بنده ۱۵ماه پیش در یک کلنیک کاشت مو بعد از مشاوره، عمل کاشت انجام دادم . با انجام عمل فوق ترکیبی و میکروگرافت باعثه اسیب شدید به بانک موهام شدن. قبل از عمل گفتند نمونه های مثل بنده زیاد انجام دادن و تقریبا سرهاشون پر شده و همه راضی هستند . جلوی سرم را حدود ۳ سانت نسبتا پر کاشتن و بقیه سرم را خیلی کم و ضعیف و گفتند که بعد از بلندشدن، همدیگر را می پوشاند که دروغ محض گفتن. کسانیکه روی سرم عمل کاشت را انجام میدادند به تکنسین معروف بودند و تبحر لازم برای این عمل سنگین با وسعت طاسی سر بنده را نداشتند. بیشتر جنبه کارآموز داشتند تا تکنسین . در همان ماه های اولیه معلوم بود که افتضاح شده، اما هربار که اعتراض میکردم،گفتند مزو تراپی انجام بدم که بنده ۸ بار انجام دادم ولی هیچ فرقی نکرد. روز به روز بدتر میشد، مجبورشان کردم عمل ترمیمی با استفاده از ریش هام و قسمتی دیگر از بانک موهام در سرم انجام بدهند، که بسیار بدتر از بار اول کار کردن،بعد از کاشت از ماه دوم شروع به مزوتراپی و کربوکسی تراپی به دستور پزشک کردم . با دیدن نتیجه، چیزی که الان مشخصه نتیجه کاشت در مرحله دوم بعد از ۷ ماه بسیار بد و افتضاح هستش . میخواستم از پزشک مربوطه و کیلنیک شان به جهت آسیب جدی به بانک مو بنده و استفاده از نیروی کارآموز به اسم تکنسین بعلاوه ضربه روحی شدید از بابت کار کاشت و در کل عمل افتضاحشون شکایت کنم. هزینه دومرحله کاشت مو بعلاوه مزو تراپی حدود ۰۰۰/۰۰۰/۲۵تومان. . ممنون

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام از طریق دادسرای جرایم پزشکی اقدام کنید

سلام.دادسرای جرائم پزشکی طرح شکایت نمایید...

با درود با اثبات تقصیر پزشک میتوانید شکایت نمایید

از طریق دادسرای جرائم پزشکی شکایت مطرح نمایید در صورت اثبات تقصیر می توانید خسارت بگیرید

سلام با اثبات تقصیر پزشک میتوانید شکایت نمایید

سلام‌با توجه به سوال شما تقصیر پزشک را باید به اثبات نمایید

دادسرای جرائم پزشکی طرح شکایت نمایید