آیا میتوانیم بعد از تخلیه ملک و تحویل به دادگاه دادخواست تادیه و ثمن رهن را بخواهیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۲ #82268809

سلام
لطفا کمک کنید.
مبلغ ۴۰ میلیون تومان به عنوان رهن نزد موجر می باشد و اکنون مدت زمان اجاره تمام شده است. اظهارنامه هم فرستادیم پاسخی ندادن
سوال من اینه حتما باید ملک را تخلیه و تحویل دادگاه دهم تا شکایت من بابت دریافت رهن قبول شود؟ برای دادخواست نزدیک ۵۰۰ هزار تومان باید هزینه دادرسی بدم.
بخوام خونه را تخلیه و تحویل دادگاه دهم خودم کجا برم و وسایل را کجا ببرم؟ این قانون در مورد این مورد مستثنیاتی در نظر گرفته است؟
به من کمک کنید در این قانون پیچیده چه کنم.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ملک را تخلیه و کلید را تحویل شورای حل اختلاف داده و از تاریخ تخلیه درخواست مطالبه وجه رهنی و کلیه خسارات و خسارات تاخیر تادیه را نمایید

اصلاح جمله آخر : خسارت به آن تعلق نمی گیرد

سلام
تخلیه در قبال پرداخت مبلغ رهنی است و دریافت مبلغ رهنی در قبال تخلیه است
اگر شما تخلیه کنید و کلید را تحویل شورای حل اختلاف بدهید از تاریخ مذکور هیچ کرایهای به شما تعلق نمی گیرد که بخواهید به مالک بپردازید
و مالک نیز قبل از این که پول شما را بدهند کلید را نمی توانند تحویل بگیرند ولی شما می توانید از تاریخ تخلیه و تحویل کلید علاوه بر اینکه اصل پول خود را مطالبه می‌کنید خسارت تاخیر تادیه آن را هم مطالبه کنید ولی چنانچه کلید را تحویل نداده اید خسارت به آن تعلق میگیرد

سلام ازجهت مطالبه ودیعه بله باید ملک تخلیه کنید و اگر از جهت نشستن در ملک مشکلی ندارید میتونید بشینید در اکثر قولنامه ها ی چاپی قید شده که درصورتی که موجر نسبت به پرداخت ودیعه مستاجر اقدام نکند ،مستاجر می تواند با نصف قیمت اجاره بها در ملک به مدت یک سال بماند. به قولنامه مراجعه کنید.