دادخواست مطالبه اجاره بها را چه موقع ارائه نمایم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲,۵۲۵ #82228068

مستاجر محل مورد اجاره را تخلیه کرده و پول رهن منزل نزد من است، اجاره بهایش را پرداخت نکرده و خساراتی هم به منزل مسکونی وارد نموده است، بهتر است صبر کنم نامبرده برای استرداد وجه رهن منزل شکایت کند و دادخواست تقابل کنم یا همین الان بهتر است قبل از شکایت او اقدام به ثبت دادخواست کنم؟
آیا برای تعیین خسارت دادگاه کارشناس تعیین می کند؟
چنانچه او هم شکایت کند روند دادگاه چگونه پیش می رود؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مبلغ رهن را به صندوق دادگاه واریز نمایید و دادخواست مطالبه اجور معوقه و خسارات وارده به مورد اجاره را تقدیم نمایید .

سلام
دادخواستی مبنی بر مطالبه اجور معوقه و خسارات با حلب نظر کارشناس تقدیم کنید

دادخواست تقابل معنا ندارد .
چنانچه موجر مدعی ورود خسارت به‌ عین مستاجره از ناحیه مستاجر و یا عدم پرداخت مال‌الاجاره یا بدهی بابت قبوض تلفن، آب، برق و گاز مصرفی بوده و متقاضی جبران خسارات وارده‌ و یا پرداخت بدهی‌های فوق از محل وجوه یاد شده باشد
موظف است همزمان با تودیع وجه یا سند، گواهی دفتر شعبه دادگاه صالح را مبنی بر تسلیم‌ دادخواست مطالبه ضرر و زیان به میزان مورد ادعا به دایره اجرا تحویل نماید. در این صورت دایره اجرا از تسلیم وجه یا سند به مستاجر به‌‌ همان میزان‌ خودداری و پس از صدور رای دادگاه و کسر مطالبات موجر اقدام به رد آن به مستاجر خواهد کرد.

با سلام با توجه به اینکه مبلغ اجاره از پول رهن قابل برداشت و تهاتر است و دراجاره نامه ها معمولا این بند قید میشودٰ، این مبلغ را می توانید از ودیعه کسر نمایید ولی در مورد خسارات وارده ابتدا باید خسارات توسط کارشناس تامین دلیل شورای حل اختلاف صورت برداری و گزارش شود و بعد با طرح دادخواست مطالبه خسارت و درخواست تامین خواسته مبلغ موضوع خسارت را توقیف نمایید. و الباقی را به صندوق دادگستری واریز نمایید.

سلام
با طرح دعوای مطالبه اجور معوقه و همچنین درخواست تامین خواسته اقدام به توقیف پول رهن در نزد خود نمایید
چنانچه مدعی ورود خسارت توسط مستاجر هستید مراتب را از طریق کارشناسی تامین دیل نموده و حسب آن اقدام به طرح دعوا نمایید

با سلام ووقت بخیر
مبلغ ودیعه را واریز به صندوق دادگستری و یا حساب مستاجر کنید . و دادخواست مطالبه اجورمعوقه و خسارت طبق نظر کارشناس دهید و تامین خواسته . و همان حسابی که مبلغ رهن را واریز کرده اید توقیف کنید .