برگه ای به دستم قراره برسه یا باید دوباره برم شورای حل اختلاف؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۹ #82180003

من برای نفقه حقوقی به شورای حل اختلاف رفتم این پیام برام اومد قرار نهایی تصمیم نهایی به پیوست یک نسخه دادنامه به شماره .... به حضور ارسال میگردد ایا برگه ای به دستم قراره برسه که نوشته به حضور ارسال میگردد یا باید دوباره برم شورای حل اختلاف (برای ترک انفاق از طرف دادسرا هیچی برام نیومده ) این پرونده که اومده برای شورای حل اختلاف و نفقه حقوقی هست

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با مراجعه به سامانه عدلیران و وارد نمودن کد ثنای خود می توانید از روند پرونده و ابلاغیه های صورت گرفته برای شما مطلع شوید

اصولا تا یک هفته بعد ابلاغ می‌شود

احتمالا به دلیل هدم ثبت نام در سایت ثنا این اخطاریه ارسال شده است . در این صورت باید در دفاتر خدمات قضایی ثبت نام کرده و سپس دادنامه را از طریق ابلاغ الکترونیک در ثنا دریافت کنید . اگر هم که قبلا ثبت نام کرده اید با مراجعه به قسمت ابلاغ الکترونیک میتوانید نسبت به دانلود دادنامه اقدام فرمایید .

درود برشما
بله رای شورا درسامانه ثنا شما قرار خواهد گرفت.

درود
در ثنا شما قرار گرفته است.

در مورد مطالبه نفقه شما رای صادر کردن پس از ۲۴ ساعت دوباره برای شما اسمس میاد و رای در حساب کاربری شما در سامانه قرار می گیرد میتونی از گامپیوتر خانگی ویا کافی نت پرینت بگیری