باوجود تخلف مدیر ساختمان، چگونه می توان وی را عزل کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۸ #82176366

سلام ،
مدیر ساختمان برای انجام سرامیک مبلغی رو جمع کرد بعد باز میلغی رو اضافه کرد و به طبقه چهارم که رسید گفت پول تموم شده ، ازش فاکتور خواستیم اول امتناع کرد و تا جایی که تونست پولها رو جمع کرد بعد فاکتور هایی رو ارائه داد که غیر منطقی و غیر واقعی به نظر میرسید. با طرح شکایت به شورای حل اختلاف و گرفتن کارشناس و تایید کارشناس به ده میلیون اختلاف در فاکتور ها و نظر کارشناس پرونده به دادگاه ارجاع داده شد و زمان آن دو ماه دیگر هست.
حالا مدیر ساختمان نظر کارشناس رو نمیپذیره و باز سعی در جمع کردن مقدار پول باقیمانده از واحد ها داره و حتی پولی که برای نظافت جمع میشه رو جای طلبش برمیداره و ما هم که اعتراض کردیم در مورد نحوه مدیریت، ما سه نفر رو از گروه تلگرامی ساختمان حذف کرد ، حالا میخوام بدونم روند دادگاه چطور پیش میره و اینکه ما چطور میتونیم الان ایشون رو از مدیریت عزل کنیم و الان حدود ۲۰ ماه هست که مدیریت رو در دست دارن.

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بابت عزل مدیر . مجمع عمومی ساختمان تشکیل و مدیر راعزل کنید .

سلام مدیر ساختمان امین است و وجوهی که اهالی برای اجام امور ساختمان به او می دهند امانت . بنابراین اگر اثبات شود که ایشان وجوه دریافتی را در غیر از منظور مالکین یا هدف آنان یا نیاز ساختمان خرج کرده یا به نفع خود تصاحب کرده مرتکب خیانت در امانت شده . در خصوص موضوع کارشناسی دادگاه می تواند نظریه را به مدیر ابلاغ کند . اگر اعتراض داشت به هیئت سه نفره ارجاع دهد . البته معمولا ابتدا کارشناس تعیین می کنند و تاین دلیل را اماره محسوب می کنند . در خصوص عزل مدیر ، مجمع عمومی ساختمان باید تشکیل شده و مدیر را عزل و شخص دیگری را به عنوان مدیر معرفی نمایند .

مدیر را همان اکثریت اعضا که ایشان را انتخاب کرده اند حق عزلشان را نیز دارند