با گذشتن تاریخ وکالت خودرو دیگر نمیتوان سند خودرو را تنظیم کرد؟

پرسیده شده
۱۵۲ پاسخ ۳۶,۸۸۱ #82153

با سلام
دو سال ‍پیش ماشینی را خریداری کردم. کل مبلغ پرداخت شد و فروشنده به من وکالت داد برای تعویض پلاک و تنظیم سند قطعی و ... بنده همان موقع به تعویض پلاک مراجعه کردم و اقدام به تعویض نمودم. از آنجا که حواسم نبود برای تنظیم سند قطعی هم داخل وکالت نامه تاریخ قید شده به موقع برای تنظیم سند به دفترخانه مراجعه نکردم. حالا که وکالت نامه را میبرم برای تنظیم سند میگویند تاریخش گذشته نمیتوانی این کار را انجام دهی. به فروشنده هم دسترسی ندارم. چه کار کنم ؟‌آیا دفترخانه واقعاْ الان دیگر قادر نیست برایم سند قطعی بزند ؟ ‌

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۵۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و عرض ادب، نظر دفترخانه در عدم اعتبار وکالت نامه در بخشی که تاریخ اعتبار آن منقضی شده، صحیح است و وکالت وکیل در آن قسمت منتفی است.

آدرس موکل در همان وکالت نامه قید شده است.
با استناد به همان آدرس برای موکل و ضمیمه نمودن سایر دلایل خود، طرح دعوی به خواسته الزام خوانده که مالک و همان موکل وکالت نامه می باشد به حضور در دفترخانه و تنظیم سند رسمی ....(خواسته به صورت کامل مرقوم شود)، نمایید.

به امید احقاق حق. ان شاءالله.

حتما باید توسط دفتر خانه یا تمدید شود البته با رضایت فروشنده و در حال شناسنامه سبز خودرو درحکم مالکیت خودرو میباشد و وسند محضری اختیاری گردیده است

باسلام
از مبایعه نامه جهت الزام به تنظیم سند میتوان استفاده نمود .

اگر در متن وکالتنامه جهت تمدید مهلت آن نیز به شما وکالت داده شده،با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی متوانید زمان آنرا تمدید فرمایید در غیر اینصورت و عدم همکاری فروشنده باید دعوای الزام به تنظیم سند رسمی خودرو به طرفیت فروشنده را مستند به مبایعه نامه فیمابین طرح نمایید.

با سلام
پس از انقضای مدت وکالتنامه، وکالت وکیل از بین می رود.
شما برای تنظیم سند باید از طریق دادگاه اقدام کنید.
موفق باشید

باسلام
باتوجه به اینکه مدت وکالتنامه متقضی شده نمیتوان از آن جهت تنظیم سند استفاده کرد، باید از طریق مبایعه نامه فروشنده را ملزم به تنظیم سند کنید.

باسلام باتوجه به اینکه تاریخ وکالتنامه به پایان رسیده است سردفتر قادر به انتقال سند نخواهد بود وبایستی وکالتنامه جدید اخذنماییدـ