مسدود شدن حساب با بازرسی از خیاطی شراکتی، کارگر معرفی کردن شریک

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۳ #82136743

سلام، من ۲سال پیش با یکی از دوستام مغازه خیاطی به شراکت گرفتیم. چون بچه‌م کوچک بود، برش‌ها رو می‌آوردم خونه و دوستم در مغازه چرخ می‌کرد. بازرس بیمه اومده اسمش رو نوشته به عنوان کارگر و اسم منم داده به عنوان کارفرما. بعد از ۶ ماه خبردار شدم. من و دوستم رفتیم بیمه، هر چی گفتیم شریک بودیم قبول نکردن. قولنامه هم دادم قبول نمی‌کنند. حالا مغازه رو جمع کردیم و پس دادیم به صاحبش، به من زنگ زدن که مغازه رو پلمپ می‌کنند، حساب جاری بانک ملی من هم مسدود کردن. چکار کنم که متوجه بشن واقعا بحث کارگر و کارفرما نبوده؟ چاره چیه؟ ممنون.

مشاوره حقوقی اداره کار
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام از طریق اداره تامین اجتماعی اقدام به اعتراض کنید اگر امکان پذیرنبود به دیوان عدالت اداری اعتراض کنید

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری اقدام به اعتراض نمایید.

با سلام
بایستی اعتراض خود را در دیوان عدالت اداری نمطرح نمایید.

سلام احتمالا در تامین اجتماعی اجراییه صادر شده و مهلت اعتراض شما گذشته است با این حال به مسئول مستقیم پرونده در تامین اجتماعی مراجعه نمایید در صورت امکان اعتراض تامین اجتماعی را در دیوان عدالت اداری مطرح نمایید

باید در دیوان شکایت نمایید.

با درود ، به هرحال باید فی‌مابین خودتان با شریک ات، یک قرارداد شراکت خیاطی برای زمان شروع بکار تون تنظیم کنید و باستناد اون و سایر دلایل به اداره تامین اجتماعی محل اعتراض نمایید اگر قبول نکردند، به دیوان عدالت اداری شکایت کنید