میتونم دوباره درخواست سهم الارثم و مهریمو کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۷ #82096948

سلام من سهم الارث شوهرمو و مهریمو بخشیدم به پدر شوهرم محضری در قبال اینکه پدر شوهرم شکایتشو از برادرم پس بگیره اما تو برگه که امضا کردم هیچی در مورد این موضوع نوشته نشده بود

مشاوره حقوقی ارث
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بستگی به متن تنظیمی محضری دارد.

سلام
اگر قبه باشد قابل رجوع می باشد

سلام
اگر شما با پدر شوهرتان مصالحه کرده باشید و ایشان نیز اعلام رضایت نموده باشند شما مجددا نمی توانید برخلاف آن عمل نموده و مهریه خود را مطالبه کنید

سلام و درود
بله اگر به ایشان هبه نموده اید قابل مطالبه کردن است.

موارد مذکور در موضوع مطروحه توسط شما جایه بحث دارد اما آنچه که واضح است با توجه به اینکه باز پس گیری شکایت در سند مذکور قید نگردیده است لذا استناد به این سند جهت الزام پدرشوهرتان به باز پس گیری شکایت بی مورد می نماید.

با سلام
اگر در توافق نامه معوضی قید نشده ( رایگان بخشیده اید ) لذا هبه محسوب شده و هبه قابل رجوع است و میتوانید اقدام به مطالبه سهم خویش نمایید .