اگر بعد از مدتی عده ای از وراث ان را نپذیرند و طبق قانون حق خود را بخواهند؛ قابل استناد است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۶ #82085247

باسلام وخسته نباشید در بحث تقسیم ارث اگر وراث در جمعی به توافق شفاهی پیدا کنند و کتوب نباشد و بعد از مدتی عده ای از وراث ان را نپذیرند و طبق قانون حق خود را بخواهند ایا قابل استناد است برای دادگاه که چون توافق شفاهی شده باید همانطور قضیه پیش برود؟؟

مشاوره حقوقی ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق قانون تقسیم صورت می گیرد .

تقسیم ماترک زمانی دارای اعتبار است که تمامی وراث نسبت به آن توافق کرده باشند در غیر این صورت باید دادخواست تقسیم ترکه به دادگاه تقدیم شود تا از آن طریق انجام شود

سلام ، موضوع اثبات نخواهد شد و توی دادگاه طبق درخواست هر یک از وراث طبق قانون تقسیم صورت می پذیره

خیر توافق شفاهی در دادگاه قابل استناد نیست و ممکن هست یکی از وراث توافق را انکار کند ک در اینصورت ب آن توافق ترتیب اثر داده نمیشود

تقسیم ماترک تنها در صورت موافقت تمام وراث معتبر است که این توافق میتواند اعم از کتبی یا شفاهی باشد . البته معمولا در توافق شفاهی امکان اثبات موضوع وجود نداشته یا بسیار مشکل میباشد .

باسلام واحترام
دررویه قضایی معمولا تقسیم شفاهی ترتیب اثر داده نمیشود وقابل تقسیم مجدد میباشد

با سلام درصورتی که بتوانند شهادت بدهند و برای دادگاه محرز شود که به توافقی رسیده بودند ولی الان قبول نمیکنند بله ادامه دارد ولی در حالت کلی قانون نسبت به انچه ارث میبرند تقسیم میکند.