شکایت از سازمان تامین اجتماعی، چگونه صورت میگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۶۳ #82075563

کارفرمای یک کارگاه یک شرکت تعاونی می باشد. مدیرعامل مجموعه برای امور شخصی خود به عنوان شخص حقیقی به شخصی که بعدا مدیر حسابداری مجموعه می شود؛ وکالت کاری داده بوده است که فقط در امور شخصی خودش بوده. مدیر حسابداری که هر ماه حقوق پرسنل را از مجموعه دریافت می کرده و موظف به پرداخت حقوق پرسنل و واریز حق بیمه آنها به سازمان تامین اجتماعی بوده زرنگی می کند و با وکالت از شخص حقیقی با سازمان تامین اجتماعی مراجعه می کند و خود را نماینده قانونی شرکت جا می زند. در حالی که کارفرمای آن کارگاه یک شخص حقوقی بوده و آگهی آخرین تغییرات به وضوح عنوان شده بوده است که هر گونه نامه رسمی با دو امضا و مهر شرکت باید باشد متوجه نمی شود و وکالت از شخص حقیقی را به عنوان وکالت از شخص حقوقی تصور می کند و مسئول حسابداری را نماینده قانونی می کند. مسئول حسابداری حق بیمه پرسنل را یک ماه در میان واریز می کرده و چون پیامک ها برای موبایل خودش و ایمیل خودش می آمده طبیعتا مدیرعامل در جریان نبوده است. بعد از مدتی با اعتراض پرسنل که حق بیمه بعضی از ماه های قبلی ما پرداخت نشده موضوع لو می رود و مشخص می شود مسئول حسابداری حق بیمه پرسنل را دریافت می کرده اما به سازمان تامین اجتماعی واریز نمی کرده است. در این میان قصور کارمند سازمان که ناخواسته با این فرد همدستی کرده است مبرهن است اما سازمان تامین اجتماعی جریمه های هنگفتی برای شرکت می برد. در حالی که شکایت از مسئول حسابداری در جریان است.
چگونه می توان از سازمان تامین اجتماعی که این اشتباه کارمندش را به گردن نمی گیرد شکایت کرد؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید موضوع را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

کارمند اگر سونیتی نداشته صرفا تخلف اداری مرتکب شده وبایستی به هیت تخلفات اداری شکایت کرد وی در شکایت که از حسابدار شده نام کارمند را ان می توانستید اضافه کنید در این صورت با تحقیقات وجوانب امر توسط دادسرا اگر کارمند سونیت داشته کشف شود