وقتی برای بار دوم به علت نداشتن اطلاع از برداشت کارگر دوباره مبلغ اجراییه پرداخت شود چه باید کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۸ #82039950

با عرض سلام و احترام . اجرائیه بابت شکایت کارگری و کارفرمایی از سوی کارگر صادر شده و اجرائیه به بانک رفته و مبلغ اجرائیه از بانک برداشت گردیده و نهایتا چند ماه بعد کارگر به محل شرکت مراجعه و همان پول را مجددا مطالبه نموده و شرکت نیز بدلیل عدم داشتن اطلاعات و عدم اطلاع از برداشت پول مجددا این پول را به حساب طرف واریز نموده و تسویه حساب کرده است . در این حالت چکار باید کرد ؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دادخواست مطالبه وجه مطرح گردد .

سلام
شما میتوانید اقدام به طرح دعوای مطالبه وجه از باب ایفای ناروا نموده و مبلغ پرداختی را مطالبه کنید

بایستی مطالبه وجه نمایید .